Vliegtickets naar Hongarije

Retour
Enkele reis
Meerdere

Budget vluchten Hongarije

Goedkoop vliegen naar Hongarije kan als u Budapest als aankomsthaven kiest. Naar deze stad worden de goedkoopste vluchten aangeboden. Een optie is vliegen met Wizz, een Hongaarse low-cost airline die Budapest als hoofdkwartier heeft. Wizz concentreert zich op bestemmingen in Centraal-Europa. Vanuit Nederland biedt Wizz alleen vliegtickets aan vanuit Eindhoven, Brussel - Charleroi en Dortmund. Een andere optie, eigenlijk evenzo goedkope, is Ryanair. Ryanair vliegt tegen voordelige prijzen vanuit Amsterdam, Eindhoven en Brussel - Charleroi.

Waarom vliegen naar Hongarije?

Voor prachtige natuurgebieden, grote meren, de blauwe Donau, folklore en heerlijke thermale zwembaden is een ticket naar Hongarije een goede keuze. De grootste stad van Hongarije is Budapest, ook wel 'de parel van het Oosten' genoemd. Als u wilt vliegen naar Hongarije, heeft u de meeste keus in vliegtickets als u Budapest als bestemming kiest. Budapest bezit een rijke historie. Deze historie is te zien bij de vele adembenemende bezienswaardigheden, zoals de burcht van Buda of Sint-Stefanusbasiliek.

Klimaat in Hongarije

Over het algemeen heeft Hongarije een gematigd landklimaat. Er valt relatief weinig neerslag doordat het land in de regenschaduw van de Alpen ligt. De zomers kennen temperaturen rond de 22 graden. Het aantal zonuren is al meer dan 8 uur per dag in de periode tussen april en oktober. In de winter wordt een groot deel van het land door sneeuw bedekt.

Naar Hongarije

Prijs v.a.
Vluchten naar Budapest
€ 40