Wizz Air vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
Wizz

www.wizzair.com

Over Wizz

Wizz is een Pools-Hongaarse low-budget airline die voornamelijk naar Centraal-Europese steden vliegt. Wizz kan lage ticketprijzen aanbieden door te bezuinigen op o.a. service en het vliegen op secundaire luchthavens.

Vertrekhavens

Vanuit Nederland vertrekt Wizz enkel vanaf Eindhoven. Vanuit Duitsland vliegt Wizz vanuit Weeze

Check-in

Op de luchthaven kunt u vanaf 2 uur tot uiterlijk 40 minuten voor vertrek inchecken. Op Eindhoven Airport is dat tot 50 minuten van te voren. De kosten hiervoor bedragen € 10. Online inchecken, is gratis en kan vanaf  dagen 30 tot 3 uur voor vertrek. U kunt dan uw zitplaats selecteren.

Toegestane bagage

U mag één stuk handbagage meenemen met de maximale afmetingen van 55 x 40 x 23 cm. Deze mag niet meer wegen dan 10 kg. Ruimbagage kan worden bijgeboekt. Een duidelijk overzicht van alle servicetarieven vindt u hier.

Aan boord

Tijdens het vliegen met Wizz Air worden er tegen betaling snacks en dranken aangeboden. De service aan boord is beperkt en soms spreekt het doorgaans vriendelijke personeel beperkt Engels.

Contactinformatie

De klantenservice van Wizz is bereikbaar via de telefoonnummers  0900 3637385 (€ 0,90 p.m.) voor bestaande boekingen en 020 262 5762 voor boekingen en aankopen. Alles over contact met Wizz is hier te vinden.