Vluchten Iran

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope tickets Iran

Iran is een enorm land: het is maar liefst 47 keer groter dan Nederland! Ondanks dat het land zo groot is, kent het maar een aantal internationale luchthavens waar u vanuit Amsterdam naartoe kunt vliegen. Zo kunt u vanaf Amsterdam naar Mashad een vlucht boeken. Onder meer bij KLM, Turkish Airlines en Qatar Airways kunt u een vliegreis boeken naar Iran.

Waarom vliegen naar Iran?

Iran kent een prachtig divers landschap waarin bergen en diepe dalen elkaar afwisselen. Een echte natuur bezienswaardigheid die u moet bezoeken als u van plan bent een ticket te boeken, is de Shalmash waterval. Ook de Sahoolan watergrot is een echte aanrader. In Iran kunt u ook veel wilde dieren spotten. Wat dacht u bijvoorbeeld van wilde katten, bruine beren en steenschapen? Naast de prachtige natuurverschijnselen, kent Iran ook veel dorpen en steden waar u zich meteen thuis zult voelen. De meeste dorpen en steden kennen een drukke lokale markt en de winkels zijn elke dag open! Kortom, genoeg redenen om een ticket te boeken!

Klimaat in Iran

Iran kent een woestijnklimaat dat afgewisseld wordt door een steppeklimaat. Het kan dus niet alleen enorm warm tot heet worden in Iran, maar ook behoorlijk koud. Met name in het binnenland wordt het 's winters koud met temperaturen onder nul. Het beste kunt u een vliegreis naar Iran boeken in de lentemaanden. Het is dan niet te warm en niet te koud.

Naar Iran

Prijs v.a.
Vluchten naar Mashad
€ 349