Vliegtickets naar Kosovo

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Kosovo

Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen die vliegreizen aanbiedt naar Kosovo. Voor een klein land waar relatief weinig toeristen komen is er een ruim aanbod aan vliegtickets. Dit zijn allemaal reizen naar de hoodstad Pristina en vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Dortmund of Dusseldorf. Als u op zoek bent naar de goedkoopste vlucht naar Kosovo, dan bent u bij TUIfly.be of Wizz het beste uit.

Waarom vliegen naar Kosovo?

Vanwege de Kosovo-oorlog in 1999 heeft het toerisme op een laag pitje gestaan. Kosovo heeft echter een erg prettig klimaat, waardoor het er 's zomers warm is en 's winters veel sneeuwval te verwachten is. Voor de natuurliefhebber is dit een goed teken, in de zomer zijn er veel outdoor-activiteiten mogelijk en in de winter is er veel gelegenheid voor wintersport. En het belooft een rustige tijd te zijn, zonder teveel toeristen.

Het klimaat in Kosovo

In Kosovo heerst een gematigd zeeklimaat, waarin de zomers vrij warm zijn, en de winters koel. Kosovo ligt in het Balkangebergte, in lager gelegen gebieden zullen de temperaturen daarom hoger zijn dan in hoger gelegen berggebieden. Door de berggebieden kunnen depressies het land vaak niet bereiken en dat heeft tot gevolg dat sommige zomerperiodes erg warm zijn en sommige winterperiodes erg koud.

Naar Kosovo

Prijs v.a.
Vluchten naar Pristina
€ 109