Vluchten naar Macedonië

Er zijn twee vliegmaatschappijen die vliegtickets aanbieden naar de hoofdstad. Croatia airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Kroatië, doet de stad regelmatig aan en biedt tijdens de vlucht versnaperingen aan. De vertrekplaatsen waarvandaan gevlogen wordt zijn Amsterdam en Brussel. Zoekt u de goedkoopste vliegtickets naar Macedonië, dan is Belle Air een prima keus. Deze Italiaanse low-cost airline doet er alles aan om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Waarom vliegen naar Macedonië?

Macedonië is een echte cultuurland. Loop rond op straat en geniet van de traditionele sfeer, van de gastvrijheid, en de vele culturele attracties. In diverse theaters is een verscheidenheid aan muziek te beluisteren, dat variërend van moderne tot klassieke muziek. Als u de drukte van de steden juist wilt ontwijken, zijn er veel natuurgebieden waar wandelpaden en recreatieparken zijn uitgezet. Na de vliegreis kunt u uw ogen en oren niet afhouden van de diversiteit die dit land te bieden heeft.

Het klimaat van Macedonië

Gelegen in het binnenland van Europa, heeft Macedonië een gematigd landklimaat. Dit houdt in dat de zomers warm en droog zijn, met temperaturen die kunnen oplopen tot 35-40 graden Celcius, en de winters zijn over het algemeen vrij koel en nat. 's Winters valt er vaak sneeuw, regelmatig in grote hoeveelheden. Dit zorgt regelmatig voor overlast in bepaalde gebieden. In de Balkangebieden is het meestal kouder en natter dan lager gelegen gebieden, maar het weer varieert enorm.

Naar Macedonië