Vliegen naar Macedonië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Macedonië

Er zijn weinig vliegmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden naar de hoofdstad. Croatia airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Kroatië, doet de stad regelmatig aan en biedt tijdens de vlucht versnaperingen aan. De vertrekplaatsen waarvandaan gevlogen wordt zijn Amsterdam en Brussel. Zoekt u de goedkoopste vliegtickets naar Macedonië, dan is Wizz een prima keus. Deze Pools-Hongaarse low-cost airline doet er alles aan om de prijs zo laag mogelijk te houden. Daarbij boet zij wel in qua kwaliteit van de service. in tegenstelling tot Croatia Airlines biedt Wizz wel vliegtickets aan voor rechtstreekse vluchten naar Skopje.

Waarom vliegen naar Macedonië?

Macedonië is een echte cultuurland. Loop rond op straat en geniet van de traditionele sfeer, van de gastvrijheid, en de vele culturele attracties. In diverse theaters is een verscheidenheid aan muziek te beluisteren, dat variërend van moderne tot klassieke muziek. Als u de drukte van de steden juist wilt ontwijken, zijn er veel natuurgebieden waar wandelpaden en recreatieparken zijn uitgezet. Na de vliegreis kunt u uw ogen en oren niet afhouden van de diversiteit die dit land te bieden heeft. Een absolute aanrader om te bezoeken als u in Macedonië bent is het Meer van Ohrid. Zeker vanaf de kerk van St. John is het uitzicht fantastisch.

Het klimaat van Macedonië

Gelegen in het binnenland van Europa, heeft Macedonië een gematigd landklimaat. Dit houdt in dat de zomers warm en droog zijn, met temperaturen die kunnen oplopen tot 35-40 graden Celcius, en de winters zijn over het algemeen vrij koel en nat. 's Winters valt er vaak sneeuw, regelmatig in grote hoeveelheden. Dit zorgt regelmatig voor overlast in bepaalde gebieden. In de Balkangebieden is het meestal kouder en natter dan lager gelegen gebieden, maar het weer varieert enorm.

Naar Macedonië

Prijs v.a.
Vluchten naar Ohrid
€ 103
Vluchten naar Skopje
€ 53