Goedkoop naar Mexico

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Mexico

Vanuit Amsterdam Schiphol kunt u rechtstreeks naar Mexico vliegen. Luchtvaartmaatschappij KLM biedt rechtstreekse vluchten aan naar de hoofdstad van het land. Ook Aeromexico vliegt rechtstreeks op Mexico City. Zoekt u goedkopere vliegtickets? Kijk dan bij luchtvaartmaatschappijen als United Airlines of Lufthansa. Enig nadeel kan wel zijn dat deze maatschappijen niet rechtstreeks naar Mexico City vliegen.

Waarom vliegen naar Mexico?

Bent u op zoek naar een ontspannen vakantie? Dan bent u in Mexico aan het juiste adres! Mexico bezit namelijk prachtige witte stranden aan een turquoise blauwe zee waar u volledig tot rust kunt komen. Bent u op zoek naar meer avontuur? Dan bent u in Mexico ook op de juist plek! Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad, Mexico City, waar het leven dag en nacht doorgaat. Ook kunt u in het binnenland een bezoek brengen aan de piramides van de Maya's. Kortom, genoeg redenen om een vlucht te boeken naar dit prachtige land in Noord-Amerika!

Klimaat van Mexico

Mexico is een erg groot en divers land en hierdoor kent het een grote verscheidenheid aan klimaten. Met name de kustgebieden kennen een gematigd klimaat: vrijwel het gehele jaar door zijn daar de temperaturen tropisch. In de hoogvlaktes kan het daarentegen behoorlijk koud worden. Als u van plan bent om vliegtickets naar Mexico te boeken, is het dan ook aan te raden zowel warme als zomerse kleding mee te nemen. Ook is het aan te raden om niet in de zomermaanden naar Mexico te vliegen. In deze periode kunnen er orkanen langs de kust voorkomen.