Vluchten Pakistan

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop vliegen naar Pakistan

Pakistan is een divers land. De afwisselende architectuur in de grote steden zoals Islamabad, de hoofdstad, en Karachi is hier het bewijs van. Vanaf Amsterdam vliegt u goedkoop naar het land met Turkish Airlines en KLM. Deze twee vliegmaatschappijen vliegen ook vanaf Düsseldorf. Goedkope tickets zijn ook te boeken via Oman Air.

Waarom vliegen naar Pakistan?

Pakistan heeft prachtige berglandschappen. U heeft vast wel eens gehoord van de ruim acht kilometer hoge K2; dit is, op de Mount Everest na, de hoogste berg ter wereld maar tevens ook de beruchtste onder bergbeklimmers. Boek een ticket naar de miljoenensteden Karachi en Islamabad en wordt opgenomen in de bedrijvigheid. Als u van plan bent om naar het zuiden van Pakistan te vliegen, dan moet u zeker een duik nemen in de zee: Pakistan kent een prachtige kustlijn!

Klimaat in Pakistan

In Pakistan heerst een woestijnklimaat, maar in het noorden van het land waar het zeer bergachtig is, kan het behoorlijk koud worden. De bergtoppen zijn bedekt met gletsjers en eeuwige sneeuw. Sommige delen van het land hebben te maken met een moesson. Met name in het zuiden in de maanden juni, juli en augustus kan hier veel regen vallen. Het is dan ook niet aan te raden om in deze periode een vliegticket te boeken naar Pakistan.

Naar Pakistan

Prijs v.a.
Vluchten naar Karachi
€ 348