Vliegtickets Peru

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten Peru

Peru is het land van de poncho's, de oude Inca's en de Andes-toppen met eeuwige sneeuw. Jaarlijks vliegen tienduizenden toeristen naar de hoofdstad Lima om hun rondreis te starten door dit prachtige Zuid-Amerikaanse land. Vanaf Amsterdam Schiphol kunt u met KLM rechtstreeks naar de hoofdstad vliegen. Zoekt u goedkopere vliegtickets? Boek dan bij Iberia of British Airways. Deze maatschappijen vliegen met een overstap op Madrid naar Lima.

Waarom vliegen naar Peru?

Peru is een unieke bestemming. Het land heeft een enorme variatie aan natuur en kent eeuwenoude culturen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het mysterieuze Machu Picchu? Deze eeuwenoude stad van de Inca's ligt diep verscholen in het binnenland van Peru en is absoluut een bezoek waard! Daarnaast mag u ook de kleine dorpen en steden naast de hoofdstad Lima niet vergeten als u naar Peru vliegtickets boekt. Vaak in de kleinere plaatsen zijn de mooiste en kleurrijkste indianenmarkten te vinden waar u uw ogen uitkijkt!

Klimaatsoverzicht

Door de hoge bergen en het Amazonewoud kent Peru verschillende klimaten. In het Amazonegebied is het het hele jaar door gemiddeld 30 graden of zelfs warmer. Door de hoge luchtvochtigheid voelt het constant heet en klam aan. In de droge maanden, de maanden juni tot en met augustus, kunnen de maximumtemperaturen nog wat verder oplopen. In de bergen zijn de temperaturen een stuk lager. Hier kan het ook regelmatig vriezen. Kortom, het is aan te raden rekening te houden met deze grote temperatuurverschillen als u uw koffer aan het inpakken bent voor uw vliegreis!

Naar Peru

Prijs v.a.
Vluchten naar Lima
€ 663