British Airways vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
British Airways

www.britishairways.com

Over British Airways

British Airways, afgekort BA, is met ruim 200 bestemmingen de grootste vliegmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk en een van de grootste in Europa. British Airways is een van de weinige maatschappijen die naar alle continenten vliegt. Vanuit Nederland beperkt zich het aantal Europese bestemmingen van British Airways echter tot drie airports van Londen.

Vertrekhavens

De belangrijkste hub voor British Airways is Londen Heathrow. Ook Londen Gatwick is een belangrijke uitvalsbasis. Vanuit Nederland vliegt British Airways enkel vanaf Amsterdam Schiphol.

Check-in

U kunt voor deze airline online inchecken vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek van uw vlucht. Hiervan kunt u een demo op de site bekijken. U kunt ook zelf inchecken bij een incheckkiosk op de luchthaven, binnen 24 uur voor vertrek. Een derde optie is inchecken bij een incheckbalie. Op Schiphol sluit deze 1 uur voor vertrek. Balies op andere vliegvelden sluiten doorgaans 45 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

Het is toegestaan om twee stuks handbagage (een grote en een kleine) mee te nemen. De afmetingen mogen maximaal 56 x 45 x 25 cm en 40 x 30 x 15 cm bedragen. De maximale afmetingen van in te checken bagage zijn 90 x 75 x 43 cm. Elk bagagestuk mag de 23 kg niet overschrijden. Overbagage wordt per extra bagagestuk verrekend. Kosten daarvoor vindt u hier.

Aan boord

Bij British Airways kunt u van te voren een stoel boeken. Afhankelijk van de duur en het vertrek van de vlucht krijgt u aan boord een warme of koude maaltijd.

Contactinformatie

Voor vragen over uw reservering belt u het telefoonnummer +31 (0)20 3469559. U kunt ook een online formulier om uw opmerkingen door te geven. Overige contactgegevens van British Airways vindt u hier. De site is niet in het Nederlands beschikbaar.

British Airways vliegt met overstap naar:

Klantwaardering
6.0/10 uit 5 beoordelingen
Geen een cijfer aan British Airways