Vliegtickets Rusland

De enige aantrekkelijke optie om naar Rusland te reizen is per vliegtuig. De airports van de grote steden zijn onderhouden en overzichtelijk. De goedkoopste tickets vindt u bij de Duitse prijsvechters. Aerovlot vliegt goedkoop vanuit Düsseldorf en Austrian biedt voordelige vluchten aan vanuit Keulen. Voor een uitstekende service kunt u ook KLM kiezen. U kunt ook kiezen voor Rossiya Airlines, een Russische airline die zijn hoofdkwartier in Sint-Petersburg heeft.

Waarom vliegen naar Rusland?

Rusland is het grootste land ter wereld en heeft Moskou als hoofdstad en economisch centrum. Deze stad bezit drie airports. Sint-Petersburg is daarna de grootste stad en heeft een airport. Deze steden zijn culturele hoogtepunten van het land. De Gouden Ring is een speciale toeristische route die de historische steden in het noordoosten omvat. Maar ook de meren, vulkanen en gebergten zijn prachtig.

Het klimaat in Rusland

Doordat Rusland een immens groot land is dat zich zelfs uitstrekt over twee continenten, heeft het een groot aantal klimaatsoorten. In de winter kunnen temperaturen teruglopen tot vijftig graden onder nul, maar ook in de zomer kan het veertig graden worden op sommige plaatsen. Het grootste gedeelte van het land kent een koud landklimaat. Er is over het algemeen weinig neerslag. Dit valt vrijwel allemaal in de vorm van sneeuw.