Over Austrian

Austrian Airlines, kortweg Austrian, is de grootste luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk. De meeste vluchten van Austrian worden vanaf Wenen uitgevoerd. Austrian valt onder het moederbedrijf Lufthansa.

Vertrekplaatsen

Austrian biedt vluchten aan vanaf Amsterdam Schiphol en daarnaast vanaf Brussel en Düsseldorf.

Check-in

Bij Austrian kunt u online inchecken. U kunt ook op de luchthaven inchecken. De uiterlijke inchecktijd is voor Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf 45 minuten voor vertrek. Het is eveneens mogelijk om in te checken met uw mobiel. Dit kan van 24 tot 1 uur voor de vlucht.
Tijdens het inchecken kunt u gratis een zitplaats selecteren.

Toegestane bagage

Het is toegestaan gratis 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg mee te nemen. Overbagage wordt verrekend met €10 per kg (€15 per kg als u vanaf Brussel vliegt). Handbagage mag max. 8 kg wegen en 55 x 40 x 23 cm niet overschrijden.

Aan boord

Er worden gratis drankjes en (lichte) maaltijden verstrekt aan boord. U kunt tot 24 uur voorafgaand aan uw vlucht speciale maaltijden reserveren. Er is een entertainmentprogramma aan boord van de Airbustoestellen dat op algemene schermen wordt vertoond.

Contactinformatie

Voor vragen kunt u terecht bij verschillende helpdesks. Voor vragen over reserveringen belt u het telefoonnumer +31 (0) 900 265 89 20 of kunt u het online contactformulier invullen. Overige formulieren vindt u hier.