Tickets naar Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is een land waarin traditie en moderne gewoonten elkaar continue afwisselen. U zult in de ene na de andere verbazing vallen! Vanaf Amsterdam kunt u vliegen naar Dammam, Riyadh en Jeddah aan de Rode Zee. Goedkope tickets boekt u bij KLM, Aegeanair en Eagle Air. Een directe vlucht naar deze steden is vanuit West-Europa helaas niet mogelijk.

Waarom vliegen naar Saoedi-Arabië?

Saoedi-Arabië staat bekend als het centrum van de Islam door de heilige steden Medina en Mekka. Jaarlijks trekken deze steden miljoenen gelovigen, maar ook toeristen vliegen speciaal naar Saoedi-Arabië om deze steden met eigen ogen te bewonderen. Saoedi-Arabië kent een groot aantal prachtige kustgebieden waar u heerlijk kunt zwemmen en van de zon kunt genieten. Ook moet u zeker de lokale keuken proeven als u een vliegreis naar dit land wilt gaan maken. Wat dacht u van de vele verschillende soorten hummus?

Klimaat in Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië kent een zeer warm en droog klimaat. Het regent vrijwel nooit in het land, behalve in het noorden. Zelfs in de winter is het nog warm in Saoedi-Arabië. Als u van plan bent om naar Saoedi-Arabië te vliegen, neem dan toch warme kleding mee, 's avonds kan het namelijk behoorlijk afkoelen doordat Saoedi-Arabië een echt woestijngebied is.