Vluchten Venezuela

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegen naar Venezuela

Venezuela mag u zeker niet overslaan als u van plan bent om een rondreis te maken door Zuid-Amerika. Het land herbergt een unieke natuur: het herbergt bijvoorbeeld de hoogste waterval ter wereld! Als u besluit om vanaf Amsterdam naar Venezuela te vliegen, dan kunt u het beste vliegtickets boeken bij Lufthansa, TAP Portugal of United Airlines. Deze maatschappijen vliegen goedkoop met een overstap in Lissabon of Houston naar de hoofdstad van het land: Caracas.

Waarom naar Venezuela?

Uw rondreis door Venezuela begint in de hoofdstad Caracas. Deze stad staat bekend om haar kleurrijke huisjes en de teleférico. Deze kabelbaan brengt u naar de top van de berg El Ávila. Vanaf deze berg heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Bent u wel te porren voor een avondje stappen? Bezoek dan het eiland Isla Margarita. Op dit eiland wordt tot in de vroege uurtjes gefeest! Voor de avontuurlijke types heeft een vliegticket naar Venezuela ook genoeg te bieden. Wat dacht u van kitesurfen of hiken in de uitlopers van de Andes?

Klimaat van Venezuela

Venezuela kent een mix aan klimaten. Door de hoge bergen en het tropisch regenwoud heerst er in het binnenland een warm en vochtig klimaat terwijl het in het noorden een stuk droger en warmer is. Venezuela kent perioden waarin veel regen valt. Over het algemeen valt er in de maanden mei en juni, oktober en november veel neerslag. Het is dan ook niet aan te raden om in deze maanden naar het land te vliegen.

Naar Venezuela

Prijs v.a.
Vluchten naar Caracas
€ 505