Tickets Vietnam

Vietnam is een langgerekt land in het zuidoosten van Azië. Een vliegticket naar dit prachtige land is voor velen een onvergetelijke ervaring. U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad Hanoi het goedkoopst met Qatar Airways en KLM. Het is ook zeker aan te raden om bij Turkish Airlines te zoeken naar tickets.

Waarom vliegen naar Vietnam?

Een vliegvakantie naar Vietnam betekent een gevarieerde reis met prachtige natuur en cultuur. Vietnam kent veel rijstvelden die voor een schitterend plaatje zorgen. Ook de ongerepte berggebieden en ongeschonde kustlijn moet u zeker bezoeken als u naar het land vliegt. Vietnam heeft een rijke historie en dat is aan de vele monumenten en oude gebouwen door het hele land te zien. Hoogtepunten aan een reis naar Vietnam zijn de Halong Bay, Sapa en het knusse Hoi An.

Klimaat in Vietnam

Vietnam kent een warm en vochtig klimaat. Met name in de zomermaanden kan er behoorlijk veel regen vallen in het gehele land. In Vietnam komen ook geregeld orkanen voor in de zomermaanden. Overstromingen zijn dan ook geen zeldzaam verschijnsel in het land. Het beste kunt u daarom naar het land vliegen in de winter- of lentemaanden.

Naar Vietnam