Over Jet2.com

Jet2 is een low-cost airline uit Engeland die op Engelse en Europese bestemmingen vliegt. Via Jet2holidays.com is het ook mogelijk complete vakanties te boeken.

Vertrekhavens

De thuishaven van Jet2 is Leeds Bradford. Vanuit hieruit vertrekken de meeste vluchten. De vertrekhavens vanuit Nederland en omstreken zijn Amsterdam Schiphol en Düsseldorf. Vanaf die airports vliegt Jet2 enkel naar Leeds Bradford.

Check-in

Hoewel een groot deel van de site in het Nederlands beschikbaar is, kan online inchecken alleen in het Engels. Dit is mogelijk vanaf 28 dagen tot aan 5 uur voor vertrek. De incheckbalies zijn ten minste 2 uur tot aan 40 minuten voor vertrek open. Meer informatie is hier te vinden.

Toegestane bagage

Uw handbagage mag max. 10 kg wegen (56 x 45 x 25 cm). Ruimbagage mag max. uit 3 items bestaan (max. 22 kg per stuk). De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de bestemming en de manier van boeken. Overbagage kost € 16 per kg.

Aan boord

Maaltijden aan boord kunt u vooraf boeken. Snacks en dranken kunt u ter plekke kopen.

Contactinformatie

U kunt contact opnemen met de callcenters van Jet2 door te bellen naar 00 44 0203 059 8336 (standaardtarief, 7 dagen per week) of te schrijven naar het kantooradres in Leeds. Alle communicatie dient in het Engels te zijn. E-mailen is niet mogelijk.

Jet2 vliegt:
Klantwaardering:
6.0 2 beoordelingen
Geef een cijfer aan Jet2