Vluchten Zwitserland

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop naar Zwitserland

Vliegen naar Zwitserland kan vanuit Nederland naar drie steden: Genève, Zurich en Basel. De voordeligste vluchten worden aangeboden door niet-Zwitserse low-cost carriers als Transavia en Easyjet. Vanuit Amsterdam vliegt ook de Zwitserse nationale luchtvaartmaatschappij Swiss Air die soms mooie vliegaanbiedingen heeft. Goedkope vliegtickets kunnen ook geboekt worden vanuit het Duitse grensgebied. Zo biedt Eurowings enkele vluchten aan. Voor een vliegreis met een uitstekende service kunt u terecht bij KLM. KLM vliegt vanaf Amsterdam regelmatig naar de Zwitserse steden.

Waarom vliegen naar Zwitserland?

Zwitserland is een geliefd wintersportgebied. Er wordt een groot aantal low-budget vliegreizen aangeboden. Prijsvechters als Easyjet en Eurowings bieden de meeste goedkope vliegtickets aan naar verschillende Zwitserse steden. De grootste internationale luchthavens van het land zijn Zürich en Genève. Deze hebben goede treinverbindingen. In Zwitserland wordt geen luchthavenbelasting geheven. Wanneer u in Zwitserland bent, is het aan te raden om een kijkje te nemen in het historische stadscentrum van de stad Bern. Het centrum staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Het klimaat van Zwitserland

Zwitserland kent een diversiteit aan klimaattypen, afhankelijk van het soort landschap: van een poolklimaat in de hooggebergten tot aan een mediterraan klimaat in het zuiden van Zwitserland. Over het algemeen heeft het land een overgangsklimaat van zee- naar landklimaat. De weersomstandigheden kunnen snel veranderen. Er valt over het algemeen tamelijk veel neerslag, zowel regen als sneeuw.

Naar Zwitserland

Prijs v.a.
Vluchten naar Basel
€ 68
Vluchten naar Geneve
€ 47
Vluchten naar Zurich
€ 77