Vliegtickets Brazilië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Tickets naar Brazilië

Brazilië is een enorm land; het is het vijfde land van de wereld en beslaat 47% van het Zuid-Amerikaanse continent. Door de grootte is het niet verwonderlijk dat u keuze heeft uit talloze vluchten naar de verschillende grote steden in het land waaronder Sao Paulo en Rio de Janeiro. Directe vluchten vanaf Amsterdam boekt u voornamelijk bij KLM. Ook Iberia en Brussels Airlines zijn actief in Brazilië. Voor goedkope vliegtickets is het ook zeker aan te raden om bij TAP Portugal te boeken.

Waarom vliegen naar Brazilië?

Brazilië is een exotische bestemming. U kunt naar het land vliegen voor een ontspannen zonvakantie aan de stranden van Recife of Fortaleza, maar ook voor een actieve vakantie in het binnenlandse Amazonegebied. De hoofdstad Brasilia is voor deze laatste vakantieliefhebber het ideale startpunt. Vergeet ook zeker het carnaval niet mee te pakken als u van plan bent Brazilië aan te doen. Dit feest barst jaarlijks in februari los in vrijwel het gehele land.

Klimaatsoverzicht

Brazilië kent verschillende klimaten, die voor een groot deel onder de hoofdcategorieën tropisch en subtropisch geschaard kunnen worden. De seizoenen in Brazilië zijn precies tegenovergesteld: in januari is het zomer en in augustus is het winter. Over het algemeen valt er in Brazilië in de winter meer neerslag dan in de zomer. De beste tijd om naar het land te vliegen is in de lente of herfst. In deze perioden is het niet te nat, maar ook niet te heet.