Tickets naar Canada

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten Canada

Canada, gelegen in Noord-Amerika, ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan, de Grote Oceaan en de Noordelijke IJszee, is een van de grootste landen ter wereld. Het land kent om deze reden een aantal internationale luchthavens, waaronder die van Toronto. Als u goedkoop naar deze stad in het oosten van Canada wilt vliegen, kunt u het beste tickets boeken bij KLM of Delta Airlines. Deze luchtvaartmaatschappijen vliegen zonder overstap naar de stad. U kunt er ook voor kiezen om met deze luchtvaartmaatschappijen naar Montreal te vliegen of wat dacht u van het in het westen gelegen Vancouver? Kijk ook zeker naar vluchten met een overstap. Deze kunt u vinden bij United Airlines en Lufthansa. Het grote voordeel van deze vluchten is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn!

Waarom vliegen naar Canada?

Canada staat bekend om haar indrukwekkende steden waaronder Vancouver, Montreal en Toronto. Vergeet ook zeker niet steden als Edmonton en Calgary te bezoeken als u van plan bent om een rondreis door Canada te maken. Met name deze laatste twee steden zijn een geschikt beginpunt om uw trektocht door het ruige binnenland te starten! Canada heeft een prachtige natuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Rocky Mountains, de uitgestrekte groene naaldbossen en de vele meren? Kortom, genoeg redenen om een vliegticket naar dit prachtige land te boeken!

Klimaat in Canada

Canada kent een behoorlijk koud klimaat. Met name in het binnenland kan het in de winter gemakkelijk kouder worden dan 30 graden onder nul. In de kustgebieden zijn de winters over het algemeen iets milder en valt er meer regen. De beste periode om Canada te ontdekken en tickets te boeken, is in de lente of in de zomer. In deze jaargetijden staat het land in bloei en kunt u de natuur in trekken.