Vliegreis China

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop vliegen naar China

China, het land met meer dan 1 miljard inwoners, was één van de eerste centra van beschaving. Het land kent hierdoor een rijke geschiedenis en cultuur. Boek nu een vliegticket naar dit bijzondere land en laat u meevoeren terug in de tijd! Goedkope vluchten vanaf Amsterdam boekt u bij KLM, China Southern Airlines, China Eastern Airlines en Turkish Airlines. Wilt u vliegen vanaf luchthavens net over de grens? Kijk dan bij de luchthaven van Düsseldorf of Brussel.

Waarom naar China?

China is echt een land om te ontdekken. Wat dacht u van de moderne miljoenensteden als Shanghai en Beijing? Of het sprookjesachtige maar mysterieuze Hangzhou? Ook Xi'An mag u zeker niet overslaan als u van plan bent een vliegreis te boeken naar China. Vlakbij Xi'An bevindt zich namelijk het wereldberoemde terracottaleger. Ook de Chinese Muur, gebouwd in 220 voor Christus, moet u bezocht hebben. De muur is meer dan 6000 kilometer lang en kunt u het beste beklimmen als u in Beijing bent. Ook de prachtige natuur die het land rijk is mag niet vergeten worden. Kortom, genoeg redenen om een vliegticket naar China te boeken!

Klimaat in China

China is een enorm land en heeft daarom niet één klimaat. Terwijl het in de winter in het noorden gemakkelijk min 40 graden wordt, zijn de temperaturen in het zuidelijke Xiamen nog altijd zacht in diezelfde periode. Ook wat betreft neerslag zijn er in het land behoorlijke verschillen te bespeuren. In het westen valt er nauwelijks regen, maar als u van plan bent naar het oosten te vliegen, dan moet u rekening houden met dagelijkse neerslag in de vorm van regen.