Tickets naar Letland

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Letland

De goedkoopste tickets naar de hoofdstad Riga boekt u bij Ryanair. Al jaren staat deze maatschappij bekend om haar lage prijzen en vele aanbiedingen. Regelmatig duikt Ryanair ver onder de ticketprijzen van andere airlines. Bij de vliegtickets zijn ruimbagage en boordservice niet inbegrepen, deze kunnen tegen een meerprijs worden aangeschaft. De low-cost airline die de meeste vluchten verzorgt naar de Baltische staten is Air Baltic. Deze vliegt vanaf drie grote steden in Nederland en omstreken. Mocht u een betere service begeren, dan kunt u terecht bij KLM. De Nederlandse nationale airline staat garant voor een uitstekende service voor, na en tijdens uw vlucht.

Waarom vliegen naar Letland?

Letland was voor de occupatie van het Sovjet regime een bruisende en welvarende land. Na de val van de Sovjet-Unie wordt er hard gewerkt om die reputatie weer omhoog te helpen. Letland is een erg veelzijdig land, waar voor iedereen iets te zoeken is. Men vindt grote gebieden met ongerepte natuur, waar hiken en mountainbiken een uitstekende mogelijkheid is. Als u vliegt naar Riga, de hoofdstad van Letland, komt u in het centrum van cultuur, architectuur, ontspanning en plezier.

Het klimaat van Letland

Letland ligt aan de Oostzee, en heeft daarom een gematigd zeeklimaat. Dit houdt in dat de winters vrij koel kunnen zijn en lang. Over het algemeen beginnen de winters begin november en duren ze voort tot april. Vanuit het Oosten kan een koude luchtstroom het land in worden aangevoerd, waardoor het nog kouder aanvoelt. De zomers in Letland zijn vrij warm en zonnig. Hoewel het weer snel kan omslaan als de wind draait, kan de temperatuur oplopen tot meer dan 25 graden Celcius.

Naar Letland

Prijs v.a.
Vluchten naar Riga
€ 69