Air Baltic vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
Air Baltic

www.airbaltic.com

Over Air Baltic

Air Baltic, waarvan de naam in 2004 gewijzigd werd in airBaltic, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Letland. De basis van deze airline is in de hoofdstad Riga gevestigd. Bijna de helft van de airline is in handen van de Scandinavische maatschappij SAS.

Vertrekhavens

Air Baltic vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, maar ook vanaf nabijgelegen luchthavens in België en Duitsland: Brussel en Düsseldorf.

Check-in

U kunt bij Air Baltic online inchecken. Het online inchecken kan vanaf 5 dagen voor vertrek van uw vlucht. De deadlines voor inchecken op de vliegveld, en ook voor online inchecken, variëren per luchthaven. In Amsterdam kunt u uiterlijk 45 minuten voor uw vlucht inchecken en in Brussel en Düsseldorf 40 minuten voor vertrek. Overige check-indeadlines vindt u hier.

U kunt een zitplaats reserveren vanaf €1,99 en die tot 1 uur voor vertrek wijzigen.

Toegestane bagage

Passagiers die Economy Class reizen mogen een stuk handbagage meenemen van max. 8 kg en afmetingen van 55 x 40 x 23 cm. Voor ruimbagage van max. 20 kg wordt €20 in rekening gebracht, mits die online wordt geboekt. Op de luchthaven wordt €50 bij de check-indesk, en €60 bij de gate in rekening gebracht. Meer informatie vindt u hier.

Aan boord

Tijdens de vlucht kunnen passagiers die Economy Class reizen snacks, maaltijden en drinken uit het ‘buy-on-board’-menu kopen. U kunt met euro’s betalen.

Contactinformatie

U kunt de klantenservice van Air Baltic doordeweeks bereiken via het telefoonnummer +371 67006006 tussen 7.00 en 22.00 doordeweeks en tussen 08:00 en 20:00 in het weekend. Voor meer informatie kunt u hier terecht.