Vliegen met SAS

Retour
Enkele reis
Meerdere
SAS

www.flysas.com

Over SAS

SAS, ofwel Scandinavian Airlines, is een gemeenschappelijke vliegmaatschappij van de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. De belangrijkste hub van SAS is Kopenhagen.

Vertrekhavens

SAS biedt vliegtickets vanaf Amsterdam Schiphol aan. Vanuit Duitsland vliegt SAS vanaf Düsseldorf.

Check-in

U kunt online inchecken vanaf 22 uur tot 1 uur voor de vlucht. Op de luchthaven dient u uiterlijk 30 minuten voor vertrek ingecheckt te zijn.
Als u uw mobile telefoonnummer doorgeeft bij uw reservering, wordt u vanaf 22 uur voor uw vlucht middels een sms-service gratis op de hoogte gehouden van eventuele vertragingen of annuleringen.

Toegestane bagage

Bij een "SAS Go" ticket kunt u gratis 1 bagagestuk van max. 32 kg inchecken als ruimbagage. De som van de afmetingen mag de 158 cm niet overschrijden. Als uw ruimbagage het gewicht overschrijdt, betaalt u, afhankelijk van de mate van overschrijding, 35 tot 70 euro bij. Bij een "SAS Go Light" mag u geen ruimbagage meenemen. Aan boord kunt u 1 stuk handbagage van max. 8 kg meenemen. De som van de afmetingen mag max. 115 cm bedragen.

Aan boord

Als u een "SAS Go" ticket heeft, kunt u aan boord eten en drinken kopen.  Voor 6 euro kan u ook gebruik maken van de WiFi aan boord.

Contactinformatie

Voor de meeste vragen kunt u hier terecht. Het telefoonnummer van de klantenservice van SAS is 0900-7466 3727. De site is slechts voor een klein deel in het Nederlands beschikbaar.