Over SAS

SAS, ofwel Scandinavian Airlines, is een gemeenschappelijke vliegmaatschappij van de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. De belangrijkste hub van SAS is Kopenhagen.

Vertrekhavens

SAS biedt vliegtickets vanaf Amsterdam Schiphol aan. Vanuit Duitsland vliegt SAS vanaf Düsseldorf.

Check-in

U kunt online inchecken vanaf 22 uur tot 1 uur voor de vlucht. Op de luchthaven dient u uiterlijk 40 minuten voor vertrek ingecheckt te zijn.
Als u uw mobile telefoonnummer doorgeeft bij uw reservering, wordt u vanaf 22 uur voor uw vlucht middels een sms-service gratis op de hoogte gehouden van eventuele vertragingen of annuleringen.

Toegestane bagage

U kunt gratis 1 bagagestuk van max. 23 kg inchecken als ruimbagage. De som van de afmetingen mag de 158 cm niet overschrijden. Als uw ruimbagage het gewicht overschrijdt, betaalt u € 30. Aan boord kunt u 1 stuk handbagage van max. 8 kg meenemen. De som van de afmetingen mag max. 115 cm bedragen.

Aan boord

Als u Economy Class vliegt, kunt u aan boord eten en drinken kopen. Het aanbod van deze ClaudShop vindt u hier. Bij de gate worden u gratis kranten aangeboden.

Contactinformatie

Het telefoonnummer van de klantenservice van SAS is 0900-7466 3727. U kunt ook mailen naar sasreservations.nl@sas.dk. De site is slechts voor een klein deel in het Nederlands beschikbaar.