Vliegtickets Schotland

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope tickets Schotland

U kunt goedkoop vliegen naar Schotland met Ryanair. Deze Ierse prijsvechter biedt vliegtickets aan vanuit Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel - Charleroi en Düsseldorf Weeze. Maar ook Easyjet, een low-cost airline die zich als voordelig alternatief voor zakenreizigers profileert, biedt zeer goedkope vluchten aan. De meeste tickets vindt u bij airline Flybe, die naar Edinburgh en Glasgow vliegt. Vliegt u liever vanuit Duits grensgebied? Dan is Eurowings een goede optie. Eurowings is een Duitse low-cost airline die deel uitmaakt van de Lufthansa Group.

Waarom vliegen naar Schotland?

Schotland omvat het noordelijke deel van het eiland Groot-Brittannië. Het land bestaat uit veel gebergten. Ook kent Schotland een grote riftvallei. Een echte toeristentrekker is echter het meer van Loch Ness waar zich een monster in zou verschuilen. Wanneer u in Schotland bent is het ook zeker de moeite waard om naar de Isle of Skye te gaan. Dit is een prachtig natuurgebied met verschillende overblijfselen van lang vervlogen tijden. De airports Edinburgh en Glasgow zijn goed bereikbaar vanuit Nederland.

Het klimaat in Schotland

Het klimaat van Schotland wordt sterk beïnvloed door het gebergte en de Atlantische Oceaan. Hierdoor ontstaan er milde winters en koele zomers; zeer geschikt weer voor natuurliefhebbers. De temperaturen bereiken zelden het maximum van 24 graden. In het westen valt de meeste regen. De beste periode om te vliegen is in mei en juni.

Naar Schotland

Prijs v.a.
Vluchten naar Edinburgh
€ 37
Vluchten naar Glasgow
€ 55