Goedkoop naar Servië

De goedkoopste vliegtickets naar Servië zijn te boeken bij Wizz. Deze Pools-Hongaarse low-cost airline maakt haar vliegreizen zo voordelig mogelijk door te bezuinigen op luxe en services. Voor korte reizen waarbij u geen ruimbagage nodig heeft, is Wizz daarom erg geschikt. Heeft u liever een vlucht waarbij de service uitgebreider is, dan is Airberlin een aanrader. Airberlin vliegt vanuit twee Duitse steden en rekent geen extra kosten voor ruimbagage en maaltijden aan boord.

Waarom vliegen naar Servië?

In Servië kunt u een ruim aanbod aan cultuur verwachten. De tradities die uit de bergdorpjes naar de grotere steden zijn verhuisd geven het land een sfeervol uiterlijk. De hoofdstad Belgrado staat vol met prachtige bouwwerken, waaronder paleizen en het fort van Belgrado. Als u vliegt naar Servië zult u uw ogen uitkijken naar de wonderlijke natuur die het land te bieden heeft. Van meren tot bergen, van parken tot uitgestrekte ongerepte natuurgebieden. Servië heeft het allemaal.

Het klimaat van Servië

Vanwege de invloeden van de Middellandse Zee, wordt het klimaat in Servië geclassificeerd als een gematigd zeeklimaat. Door het gebergte zijn er wel grote variaties in temperaturen en neerslag. Door de Middellandse Zee zijn de winters milder en de zomers koeler. In de Dinarische Alpen is er door de grotere hoogte meer kans op sneeuwval in de maanden november tot en met maart. Vanaf maart wordt het weer dan beter en in de zomer kunnen temperaturen oplopen tot 30 graden Celcius.

Naar Servië