Over Air Arabia

Air Arabia is een low-cost airline met een basis in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten). Air Arabia voert voornamelijk vluchten uit naar bestemmingen in het Midden-Oosten. Een pluspunt van deze prijsvechter is dat ruimbagage ingecheckt mag worden zonder dat u een meerprijs moet betalen.

Vertrekhavens

Air Arabia biedt vliegtickets aan vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel Charleroi en Keulen. Vanaf hier kunt u naar diverse plaatsen in Marokko vliegen.

Check-in

Online inchecken vanuit Europa is bij Air Arabia niet mogelijk. Op de airport kunt u vanaf 3 uur tot 1 uur voor uw vlucht inchecken. U kunt dan ook gratis een zitplaats selecteren.

Toegestane bagage

Zowel hand- als ruimbagage kunt u gratis meenemen. De max. afmetingen van de handbagage zijn 55 x 40 x 20 cm. De som van de afmetingen van uw ruimbagage mag de 160 cm niet overschrijden. Het maximumgewicht is 20 kg.

Aan boord

Diverse drankjes, broodjes en snacks kunt u aan boord kopen tegen betaalbare prijzen. Warme dranken kosten bijvoorbeeld ongeveer € 1,00. De menukaart kunt u hier bekijken. Hoewel de prijzen in de Arabische munteenheid staan, kunt u ook in euro’s betalen. Tijdens de vlucht worden er o.a. films afgespeeld.

Contactinformatie

Het nummer van het callcenter van Air Arabia in Amsterdam is 0900-2472722. Voor suggesties kunt u het online formulier invullen.

Air Arabia vliegt: Air Arabia vliegt met overstap:
Klantwaardering:
6.0 47 beoordelingen
Geef een cijfer aan Air Arabia