Vlieg met Air Arabia

Retour
Enkele reis
Meerdere
Air Arabia

www.airarabia.com

Over Air Arabia

Air Arabia is een low-cost airline met een basis in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten). Air Arabia voert voornamelijk vluchten uit naar bestemmingen in het Midden-Oosten. Een pluspunt van deze prijsvechter is dat ruimbagage ingecheckt mag worden zonder dat u een meerprijs moet betalen.

Vertrekhavens

Air Arabia biedt vliegtickets aan vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel Charleroi en Keulen. Vanaf hier kunt u naar diverse plaatsen in Marokko vliegen.

Check-in

Op het vliegveld kunt u vanaf 3 uur tot 1 uur voor uw vlucht inchecken. Online inchecken is ook een mogelijkheid. Dit kan vanaf 12 uur voor vertrek.

Toegestane bagage

U kunt een stuk handbagage gratis meenemen. De max. afmetingen van de handbagage zijn 55 x 40 x 20 cm. Extra ruimbagage moet worden bijgeboekt. De som van de afmetingen van uw ruimbagage mag de 160 cm niet overschrijden. Het maximumgewicht is 32 kg. Ruimbagage kopen op het vliegveld is duurder dan vooraf online reserveren.

Aan boord

Diverse drankjes, broodjes en snacks kunt u aan boord kopen tegen betaalbare prijzen. Hoewel de prijzen in de Arabische munteenheid staan, kunt u ook in euro’s betalen. Meer informatie kunt u hier vinden. Tijdens de vlucht worden er o.a. films afgespeeld.

Contactinformatie

Air Arabia heeft een uitgebreide service voor de beantwoording van al uw vragen op de website. Het nummer van het callcenter van Air Arabia in Amsterdam is 0900 779 7790.

Air Arabia vliegt met overstap naar:

Klantwaardering
5.0/10 uit 89 beoordelingen
Geen een cijfer aan Air Arabia