Goedkoop naar Israël

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Israël

De grotere internationale vliegreizen naar Israël komen aan op Ben Gurion, het vliegveld van Tel Aviv. Dit is vanuit economisch oogpunt de belangrijkste stad van Israël. De goedkoopste vliegtickets zijn te boeken bij Transavia, een low-cost airline die deel uitmaakt van KLM, de Nederlandse nationale luchtvaartmaatschappij. KLM is ook een aanbieder van vluchten naar Israël. Bij deze airline bent u verzekerd van een uitstekende service aan boord. Andere airlines die goedkope vliegtickets aanbieden zijn Ryanair, Easyjet en Aegeanair.

Waarom vliegen naar Israël?

Israël is een land waar veel over gesproken wordt. Het is een land waar religies hun oorsprong vinden en de samenleving multicultureel is opgebouwd. Het is een land van diversiteit, zowel in de cultuur als in de natuur. Een paar zeer bekende locaties zijn de Dode Zee, dat zo zout is dat men erin kan drijven, het meer van Galilea en natuurlijk de prachtige stad Jeruzalem. In deze stad komen drie religies bijeen: het jodendom, christendom en de islam. Dit is duidelijk te zien in de verschillende bouwwerken. Tel Aviv is vanuit economisch oogpunt de belangrijkste stad van Israël. Wanneer u naar Israël vliegt, is het handig om op Tel Aviv te vliegen.

Het klimaat van Israël

Door de ligging van het land tussen de Middellandse Zee en de woestijn kent Israël meerdere klimaattypes die in elkaar overlopen. In het westen kent het land een mediterraan klimaat, hier zijn de zomers droog en erg warm, en de winters zijn zacht en vochtig. In het oosten van Israël heerst een woestijnklimaat, waar jaarlijks minder dan 200mm regen valt. De droge lucht maakt de langdurige hitte echter prima vol te houden, omdat het niet benauwd wordt.