Over Aegeanair

Aegeanair, voluit Aegean Airlines, is een Griekse luchtvaartmaatschappij. Het hoofdkwartier is gesitueerd in Athene. Daarnaast heeft Aegeanair diverse hubs in Griekenland, zoals Thessaloniki, Heraklion en Larnaca.

Vertrekhavens

Aegeanair vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol, maar u kunt ook kiezen voor een luchthaven nabij de Nederlandse grens, namelijk Brussel of Düsseldorf. Vanaf deze airports kunt u naar enkele Griekse bestemmingen vliegen.

Check-in

U kunt online inchecken tussen 48 uur en 30 minuten voor uw vertrek. Het is daarbij mogelijk om gratis een zitplaats te selecteren. Inchecken op de luchthaven kan ook tot 30 minuten voor de vlucht.

Toegestane bagage

Het is toegestaan 20 kg ruimbagage mee te nemen. Handbagage mag de 8 kg niet overschrijden en de max. afmetingen zijn 55 x 40 x 20 cm. Overbagage wordt verrekend met € 2,00 per kg. Overige bagagevoorschriften vindt u hier.

Aan boord

Tijdens uw vlucht worden er gratis (lichte) maaltijden, snacks en dranken aangeboden, afhankelijk van de vluchtduur en bestemming. Daarnaast is het mogelijk om producten als parfums en accessoires te kopen. De service van Aegeanair staat goed bekend.

Contactinformatie

Vragen over uw reservering bij Aegeanair kunt u stellen via het telefoonnummer+30 210 6261000. De klantenservice heeft het telefoonnummer +30 210 6261941. U kunt ook het online contactformulier invullen.