Over Aegeanair

Aegeanair, voluit Aegean Airlines, is een Griekse luchtvaartmaatschappij. Het hoofdkwartier is gesitueerd in Athene. Daarnaast heeft Aegeanair diverse hubs in Griekenland, zoals Thessaloniki, Heraklion en Larnaca.

Vertrekhavens

Aegeanair vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol, maar u kunt ook kiezen voor een luchthaven nabij de Nederlandse grens, namelijk Brussel of Düsseldorf. Vanaf deze airports kunt u naar enkele Griekse bestemmingen vliegen.

Check-in

U kunt online inchecken tussen 48 uur en 30 minuten voor uw vertrek. Het is daarbij mogelijk om gratis een zitplaats te selecteren. Inchecken op de luchthaven kan ook tot 30 minuten voor de vlucht.

Toegestane bagage

Handbagage mag de 8 kg niet overschrijden en de maximale afmetingen zijn 56 x 45 x 25 cm. Overbagage op het vliegveld kost tussen de 25 en 70 euro. Bij de gate kost dit tussen de 40 en de 80 euro. U kunt kosten besparen door vooraf online uw overbagage aan te geven. Dan kost overbagage tussen de 12 en 40 euro. Meer informatie over de tarieven vind u hier.

Aan boord

Tijdens uw vlucht worden er gratis (lichte) maaltijden, snacks en dranken aangeboden, afhankelijk van de vluchtduur en bestemming. Daarnaast is het mogelijk om producten als parfums en accessoires te kopen. De service van Aegeanair staat goed bekend.

Contactinformatie

Voor al uw vragen voor Aegeanair kunt u terecht bij AEGEAN's Call Center, het telefoonnummer hiervan is (+30) 210 6261000.  Voor meer vragen en contactmogelijkheden kunt u hier terecht.