Vliegtickets naar Albanië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Albanië

Als u goedkope vliegtickets naar Albanië wilt boeken, dan heeft u de keuze uit drie vliegmaatschappijen. Vanuit Amsterdam verzorgt KLM vluchten met uitstekende service. Aan boord wordt u van alle gemakken, afhankelijk van de vluchtduur en reisklasse, voorzien. Als u de goedkoopste tickets zoekt, bent u bij Eurowings het beste af. Deze low-cost airline heeft regelmatig aanbiedingen die erg prettig voor de portemonnee zijn. Daarnaast biedt Transavia zeer goedkope tickets aan vanuit Nederland. Het vergelijken van de verschillende luchtvaartmaatschappijen is het zeker waard.

Waarom vliegen naar Albanië

Omdat de meeste vakantiegangers vliegen naar de naburige vakantielanden Griekenland en Kroatië, zijn de Albanese stranden aan de Middellandse Zee veel rustiger en schoner. Naast stranden heeft het land een breed scala aan culturele bezienswaardigheden. Er zijn verschillende overblijfselen van vroegere overheersingen die het gezicht van de steden vormen. Verder landinwaarts zijn er voor natuurliefhebbers prachtige berggebieden. Wanneer u naar Albanië vliegt is het essentieel dat u de stad Tirana bezocht heeft.  Tirana is de hoofdstad van Albanië.

Het weer in Albanië

Albanië heeft een erg variërend landschap, waardoor er meerdere klimaten ontstaan in het land. De kustgebieden aan de Middellandse Zee hebben warme zomers en zachte winters. In het binnenland en zeker in de noordelijke Albanese Alpen, zijn de winters koud en sneeuwrijk; de zomers blijven warm met temperaturen tussen de 25 en 35 graden Celsius. In het hele land geldt dat in de winter de meeste neerslag valt

Naar Albanië

Prijs v.a.
Vluchten naar Tirana
€ 30