Royal Air Maroc vliegtickets

Retour
Enkele reis
Meerdere
Royal Air Maroc

http://www.royalairmaroc.com/

Over Royal Air Maroc

De nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko is Royal Air Maroc. De thuisbasis van de airline is in Casablanca gesitueerd. Royal Air Maroc vliegt naar bestemmingen over de hele wereld.

Vertrekhavens

Vanuit Nederland vertrekt Royal Air Maroc vanaf Amsterdam Schiphol. Ook vliegt Royal Air Maroc vanaf Brussel en Düsseldorf.

Check-in

Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek vanaf Schiphol. Voor het inchecken op de luchthaven wordt geadviseerd 2 uur van te voren aanwezig te zijn en 3 uur van te voren in het hoogseizoen. De incheckbalie sluit 60 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

U mag één stuk handbagage gratis meenemen. Het maximumgewicht van handbagage is 10 kg en de som van de afmetingen mag de 115 cm niet overschrijden. Met een Essential Eco ticket mag geen ruimbagage meegenomen worden. Ruimbagage mag maximaal 23 kg wegen en de som van de afmetingen mag de 158 cm niet overschrijden. Overbagage kost minimaal 55 euro.

Aan boord

U krijgt, ook als u Economy Class vliegt, een gratis maaltijd, snacks en dranken aangeboden wanneer uw vlucht meer dan 2,5 uur duurt. Er worden ook films vertoond op het hoofdscherm.

Contactinformatie

Voor vragen kunt u vanuit Nederland bellen naar 020 515 85 90. De site is grotendeels in het Nederlands beschikbaar.