Aer Lingus vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
Aer Lingus

www.aerlingus.com

Over Aer Lingus

Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland en heeft een kleine veertig toestellen in bezit. De site van de low-cost airline is slechts gedeeltelijk in het Nederlands beschikbaar.

Vertrekhavens

De thuishaven van Aer Lingus is Dublin. Vanuit Nederland vliegt de airline enkel vanaf Amsterdam Schiphol.

Inchecken

Inchecken kan bij de incheckbalies tot 45 minuten voor vertrek. Online inchecken kan via de website. Inchecken via de website is mogelijk vanaf 30 dagen voor vertrek. Vliegt u vanaf Amsterdam, Ierland of Groot-Brittannië? Dan kan u tot 2 uur van tevoren online inchecken. Voor andere vertrek havens gelden andere tijden. Het reserveren van stoelen in het vliegtuig is gratis vanaf 30 uur voor vertrek. Meer informatie over uw incheckmogelijkheden kunt u hier vinden.

Toegestane bagage

Per passagier is een stuk handbagage (max. 10 kg, 55 x 40 x 24 cm) en een klein persoonlijk item dat onder de stoelen past, is toegestaan. Ruimbagage online inchecken kost minimaal 20 euro. Op het vliegveld kost dit minimaal 35 euro.

Aan boord

Tegen een behoorlijke prijs kunt u aan boord iets te eten en te drinken krijgen. De service is redelijk.

Contactinformatie

De klantenservice van Aer Lingus is vanuit Nederland bereikbaar op 0900 2658207 tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00. Voor meer informatie over contact en telefoonnummers uit andere landen kijkt u hier.