Vliegen met Norwegian

Retour
Enkele reis
Meerdere
Norwegian

www.norwegian.com

Over Norwegian

Norwegian is een low-cost airline uit Noorwegen. Als basis gebruikt Norwegian de luchthaven van Oslo. De vliegmaatschappij opereert voornamelijk binnen Scandinavië.

Vertrekhavens

Norwegian vliegt vanaf Amsterdam Schiphol en Düsseldorf. Vanaf hier kunt u naar Kopenhagen en Oslo vliegen. De low-cost airline biedt geen tickets aan vanaf naburige Belgische luchthavens.

Check-in

Check-in desks op de luchthavens openen doorgaans 2 uur voor vertrek en sluiten 45 minuten van te voren. De deadlines voor online inchecken zijn doorgaans gelijk aan de deadline voor inchecken op het vliegveld. U kunt ook inchecken bij een kiosk op de luchthaven. U kunt online gratis een zitplaats reserveren. Dit is mogelijk met alle soorten tickets behalve LowFare.

Toegestane bagage

Bij een LowFare ticket mag u één stuk handbagage meenemen. Deze handbagage mag 10 kg wegen met de max. afmetingen van 55 x 40 x 23 cm. U mag met een LowFare ticket geen extra ruimbagage meenemen. Meer informatie over bagage is hier te vinden.

Aan boord

U kunt tijdens de vlucht drinken, broodjes en snacks kopen tegen tamelijk hoge prijzen. Meer informatie over eten en drinken aan boord vind u hier.

Contactinformatie

Voor vragen belt u Norwegian op het telefoonnummer + 47 21 49 00 15. Voor vragen en meer telefoonnummers kunt u hier terecht. E-mailcontact is niet mogelijk.